Copyright 2022 - Autorijschool Schouten - Amsterdam, alle rechten voorbehouden

Praktijkles

U kunt bij ons alleen autorijlessen volgen. De autorijlessen worden gereden volgens de normen van het CBR. Er wordt gereden in lesblokken van 2 uur. Het voertuig waarmee de lessen worden gereden is een Ford Fiesta 1.5 TDCi. De auto is voorzien van alle veiligheidsvoorzieningen en tevens rookvrij.

Je eerste rijles

Voor je eerste les, wordt je netjes thuis opgehaald. Wil je liever van je werk of school worden opgehaald dan kan dat ook. Laat het dan wel apart weten). Horen we niets staan we netjes op de afgesproken tijd voor je huisdeur. De instructeur zal beginnen met de vraag wat je rijervaring is en hier op aansluiten. Meestal zal er een allereerste les begonnen worden met de stuur techniek.

Heb je het sturen onder de knie, zal er steeds een stapje bij komen. Na de les is er altijd het eind gesprek waar je nog eventueel vragen kan stellen die niet aan bod zijn geweest.

Losse lessen    
60 minuten Cat. B schakel EUR  45,- 
     
Lessenkaart 10 lesuren    
Kaart voor 10 lessen Cat. B schakel van 60 minuten EUR  420,- 
     
Lessenkaart 20 lesuren    
Kaart voor 10 lessen Cat. B schakel van 60 minuten EUR  810,- 
     
Lessenkaart 30 lesuren     
Kaart voor 30 lessen Cat. B schakel van 60 minuten EUR  1.200,- 
     
Praktijkexamen CBR  EUR 204,- 
     
Staatsexamen CBR EUR  230,- 
     
Herexamen CBR EUR  204,- 
     
Tussentijdse toets    

Hetzelfde als het examen bij het CBR, niet te kunnen zakken of niet te kunnen slagen. De examinator neemt na afloop de sterke en zwakke punten 
met je door en geeft verbeterpunten door waar je aan moet werken om in 1 keer te kunnen slagen. Je kunt voor je bijzondere verrichtingen
vrijstelling krijgen voor het rijexamen.

EUR  204,- 
     
Praktijkexamen CBR Faalangst    

Speciaal rijexamen wat is ontwikkeld voor cursisten met faalangst of extreme zenuwen tijdens examen. Het examen duurt langer dan een regulier examen en
er is meer ruimte en tijd voor de persoonlijke situatie van iemand.

EUR 

244,- 


Bij bovengenoemde tarieven tarieven voor de examens is de aanvraag, het reserveren, het verzorgen van de uitnodiging en de huur van de auto inbegrepen. 
U dient zelf zorg te dragen voor een eigen verklaring van het CBR. Deze verklaring kunt u aanvragen op de website van het CBR www.cbr.nl.

Wanneer u voor het examen nog een uur wenst te lessen schaf dan een extra lesuur aan.

De rijexamens worden afgenomen in de regio's Amsterdam en Zaanstad.

De genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW.

f t g m